Jewell Station precinct

The redevelopment of the Jewell Station precinct in Brunswick is complete.

The project has transformed transport land around the station to create a vibrant local hub.

The Jewell Station precinct now has improved facilities for commuters and the community, with new retail spaces and areas to relax and socialise.

The project included:

  • building new bike parking facilities
  • upgrading the Upfield shared user path within the precinct
  • restoring the heritage station building to make it the centrepiece of the revamped station forecourt
  • building new ramps and stairs to improve access to the station.

The community can also enjoy a garden area, and artistic and cultural spaces within the station precinct.

The improvements to the station precinct were funded by VicTrack with part-proceeds from developments delivered by Neometro.

The two eight storey mixed-use buildings contain ground floor retail and 121 one, two and three bedroom apartments.

Started 15 November 2012
Contact projects@victrack.com.au